تعداد بازدید: 68 تعداد صفحات: 6
نوع فایل
docx
تعداد صفحات

6

قیمت

3499

تاريخچه مرغداري جديد در ايران +عکس

تاريخچه مرغداري جديد در ايران

تا چند دهه پيش ، پرورش طيور در ايران بصورت كاملاً روستايي و اوليه صورت مي گرفت، بدين ترتيب كه هر خانواده روستايي، تعداد معدودي مرغ و خروس و ساير طيور اهلي از قبيل اردك و غاز و ندرتاً بوقلمون را براي مصرف خود، نگاهداري مي نمود . اغلب منظور اصلي از نگاهداري اين تعداد معدود طيور بومي نيز تهيه تخم مرغ مصرفي خانواده بوده و كمتر پرورش از نظر گوشت مرغ مورد توجه قرار مي گرفت ، فقط نيمچه خروس هاي اضافي و

يا مرغهاي مسن و پير را كه از تخم رفته بودند ، به عنوان گوشت در جشن ها و عزاداريها به مصرف مي رساندند .

در شهرها مصرف گوشت طيور بسيار پايين بوده و از مازاد توليد در روستاها تامين مي گرديد و از اين گوشت ماكول فقط در خانه اغنياء و متمكنين و آنهم بعنوان غذاي مخصوص مهماني ها يا بيماران ، استفاده مي شد ، از اين رو گوشت طيور نقش قابل توجهي در غذاي روزمره مردم وجود نداشت . بعلاوه از نظر پرورش اقتصادي و اصلاح نژاد و تشخيص مرغهاي بومي نيز ه

چگونه اقدامي صورت نمي گرفت ، حال آنكه در كشورهاي ديگر ، از دهها سال پيش به پرورش طيور تجارتي و علمي پرداخته و قسمتي از مصرف پروتئين حيواني آنها را توليدات طيور تشكيل مي داده است . به عنوان مثال از سال 1873 يعني بيش از يك قرن قبل ، در آمريكا براي شناسايي و توليد نژادهاي اصيل و تجارتي مرغ ، اتحاديه پرورش طيور آمريكا (The American poultry Association) تشكيل گرديد و مقارن با آن ، نژادهاي اقتصادي مانند پليموت روك ، ويندوت وردايلندرد شكل گرفت .

سلام خدمت شما

به سایت لوتوس محقق خوش آمدید.در صورت وجود هرگونه مشکل در خرید می توانید با شماره تلفن 09129418785 تماس حاصل نمایید.

ساعت پاسخگویی 8 صبح الی 21

تیلیغات